Ook uw verkooppunt voor elektrisch roken in Groningen

Primera Minke heeft een uitgebreid assortiment aan diensten en producten. Een cadeautje voor uzelf of een verrassing voor een ander, u koopt het bij Primera Minke. Voor elke gelegenheid slaagt u in onze goed gesorteerde tabaks- en gemakswinkel in Groningen. Uiteraard gaan we ook met onze tijd mee, want we zijn verkooppunt van alle accessoires voor elektrisch roken.

KOM LANGS IN ONZE WINKEL

Rookaccessoires

Ons bedrijf staat bekend om de uitgebreide collectie smaakvolle sigaren en luxe tabaksaccessoires. U vindt bij ons een ruim assortiment tabakspijpen van vele bekende merken en mooie aanstekers van onder meer Zippo en Ronson. Ook voor alle kleine accessoires zoals gas, vuursteentjes, pijpreinigers en filters, kunt u bij ons terecht.

Kansspelen

Primera Minke duimt voor u bij de loterijen. We zijn het grootste verkooppunt van de Staatsloterij in de stad Groningen. Ook koopt u bij ons loten voor de Lotto, Lucky Day, cijferspel en Eurojackpot.

Cadeaukaarten

Met een cadeaukaart slaat u nooit de plank mis. Ons assortiment bestaat uit ongeveer 100 verschillende cadeaukaarten. Voor onder meer allerlei verschillende winkelketens, bladcadeau, Giftfor2, bioscoopcadeau, dinercadeau en vele andere.

Lectuur, foto’s en tickets

Tijdschriften in diverse genres, een mooie wenskaart voor elke gelegenheid, en tickets voor vele evenementen vindt u bij ons. Ook kunnen we een mooie combinatie maken van een cadeaukaart met lectuur in een vrolijke folieverpakking.

Post NL pakketpunt

Uw postpakket brengt u bij Primera Minke. Wij zijn een servicepunt voor Post NL.
Niet in de gelegenheid uw pakket thuis aan te nemen? Kom het bij ons ophalen.

Alles wat u nodig heeft voor elektrisch roken

Dat we de oudste tabakswinkel zijn van Groningen, betekent niet dat we niet met de tijd meegaan. Bij Primera Minke vindt u naast de gebruikelijke tabaksartikelen zoals sigaretten en sigaren, ook alles voor elektrisch roken. Er zijn verschillende soorten e-sigaretten waar u uit kunt kiezen.

Waarom elektrisch roken?

Het roken van e-sigaretten is een alternatief voor het roken van tabak. Wat u rookt, is een neutrale vloeistof (e-liquid), die ook wordt gebruikt voor rookmachines in discotheken en theaters. Daarnaast bestaan er e-sigaretten met of zonder nicotine en smaakstoffen. Elektrisch roken is minder schadelijk dan het roken van echte sigaretten, omdat een e-sigaret geen teer en gifstoffen bevat. Wel krijgt u nicotine binnen, een schadelijke stof met een verslavende werking. Daarnaast is elektrisch roken goedkoper. De aanschaf is een kleine investering, maar omgerekend bent u al heel snel veel goedkoper uit dan wanneer u iedere dag een pakje sigaretten oprookt. Bij het roken van een e-sigaret belast u ook niet uw omgeving.

Elektrische sigaretten

Voorbeeld afbeelding e-sigaret

Er zijn verschillende soorten e-sigaretten, die ook weer bestaan uit verschillende onderdelen. De meeste bestaan uit een batterij met een vloeistof reservoir met een atomizer en een tankje voor de e-liquid dat navulbaar is. De cartomizer, clearomizer en atomizer zijn de verdampingselementen die in meerdere weerstanden verkrijgbaar zijn.

De Nederlandse kwaliteitssigaar

De Nederlandse sigaar wordt tegenwoordig vervaardigd in de regio Eindhoven, aan de Zuid-Veluwezoom en in Kampen. Het karakter van de Nederlandse sigaar wordt gekenmerkt door een melange van overzeese tabakssoorten uit Brazilië, Havana, Java en Sumatra.

Afbeelding Cigarillo sigaar

Cigarillos zijn afgewerkt verkrijgbaar, met flos (wilde Cigarillos) en met een tuiteinde.

Afbeelding dikkere sigaar

Een uitstekend model om het rookgenot volledig tot zijn recht te laten komen. Ideaal formaat.

Señorita met flos

Señoritas met flos. Gekenmerkt door een volle en evenwichtige smaak.

Señorita met tuit

Mooie authentieke Señoritas die door de fijne rookeigenschappen steeds meer winnen aan populariteit. Aan de tuit aansteken.

Elegante lange sigaar

Elegante sigaar, langer en slanker dan de gemiddelde Señoritas. Zeer in trek bij de jongere roker.