Alles voor elektrisch roken vindt u bij Primera Minke in Groningen

Dat we de oudste tabakswinkel zijn van Groningen, betekent niet dat we niet met de tijd meegaan. Bij Primera Minke vindt u naast de gebruikelijke tabaksartikelen zoals sigaretten en sigaren ook alles voor elektrisch roken.
Er zijn verschillende soorten e-sigaretten waar u uit kunt kiezen. 

Waarom elektrisch roken?

Het roken van e-sigaretten is een alternatief voor het roken van tabak. Wat u rookt, is een neutrale vloeistof (e-liquid) die ook wordt gebruikt voor rookmachines in discotheken en theaters. Daarnaast bevat de e-sigaret ook nicotine en een smaakstof. Elektrisch roken is minder schadelijk dan het roken van echte sigaretten omdat een e-sigaret geen teer en gifstoffen bevat. Wel krijgt u nicotine binnen, een schadelijke stof met een verslavende werking. Daarnaast is elektrisch roken goedkoper. De aanschaf is een kleine investering, maar omgerekend bent u al heel snel veel goedkoper uit dan wanneer u iedere dag een pakje sigaretten oprookt. Bij het roken van een e-sigaret belast ook u ook niet uw omgeving. 

Elektrische sigaretten

Er zijn verschillende soorten e-sigaretten, die ook weer bestaan uit verschillende onderdelen. De meeste bestaan uit een batterij met een cartomizer, clearomizer of een atomizer en een tankje voor de e-liquid dat hervulbaar is. De cartomizer, clearomizer en atomizer zijn de verdampingselementen die in meerdere weerstanden verkrijgbaar zijn.  

We zijn ook op Facebook te vinden. Like onze pagina 
voor het laatste nieuws van onze tabakswinkel.